Zakelijk

Een gezond ondernemersklimaat gaat hand in hand met sterke netwerk- en businessclubs voor kennisoverdracht, innovatie, belangenbehartiging en samenwerking. Een sterk thuisfront is de basis. Hier de actieve netwerkverbanden in Zuidlaren.

Verenigd Ondernemend Zuidlaren (VOZ)
Verenigd Ondernemend Zuidlaren is voor ondernemers en behartigt de gezamenlijke belangen van haar leden op lokaal en regionaal niveau. De nieuwsbrieven van VOZ zijn voor alle bedrijven toegankelijk. Ontvangt u deze nog niet, stuur dan een mail naar bestuur@vozzuidlaren.nl

Verenigd Ondernemend Zuidlaren is op zoek naar ondernemers en inwoners die een steentje willen bijdrage, als vrijwilliger of via een donatie. Samen zetten we ons in voor Zuidlaren, vul het Donatieformulier in en mail het naar bestuur@vozzuidlaren.nl.

Klik hier om meer te lezen over het bestuur van de VOZ. U vindt daar ook de maandelijkse nieuwsbrief van VOZ. U vindt op deze pagina ook het Meerjarenbeleidsplan 2017-2021 Stichting VOZ.

Er is een speciale pagina over de Bedrijven InvesteringsZone

 

 

Bekijk agenda

Tussen Assen en Groningen, beide tien minuten rijden met de auto of bus, ligt Zuidlaren. Het dorp van Berend Botje...

Ontdek Zuidlaren

In Zuidlaren is een Tourist Info Folderpunt, gevestigd in het Brinkhotel. Hier vind je informatie over de omgeving, accommodatie...

Tourist Info

Nóg leuker winkelen en ontspannen in en om het groenste dorp van Europa. Het couponboekje geeft bijvoorbeeld...

Couponboekje

Bijdragen aan de duurzaamheid, leefbaarheid en het ondernemend vermogen van Zuidlaren. Op een eigenwijze manier.

Vriend van Zuidlaren