Watersport

Aan het Zuidlaardermeer kun je op meerdere plekken een bootje huren, een zeilles nemen of zelfs je boot laten repareren.

Huur een sloep, motorboot, zeilboot, kano, waterfiets, surfplank…
Een sloep, motorboot, zeilboot of kano huur je bij De Rietzoom, bij Jachthaven Meerzicht mag je met alle boten varen. Een vaarbewijs is niet nodig. Er zijn hier zeilboten, motorboten, roeiboten, waterfietsen en
kano’s.

Allround Watersport in Kropswolde verhuurt boten.

Zeilboten, motorboten, surplanken, waterfietsen en kano’s huur je ook bij Zeilschool Zuidlaardermeer.

Leer zeilen, surfen en varen
Bij Zeilschool Zuidlaardermeer huur je niet alleen, je leert er als je dat wilt ook zeilen, surfen, en varen met verschillende boten.

Feestboten
Laat je varen. Party Ships & Trips heeft twee sfeervol ingerichte, verwarmde partyboten. Ze zijn geschikt voor feestjes, recepties, personeelsuitjes of rustieke natuurtochten.

Rondvaartboot
Attractiepark Sprookjeshof heeft een rondvaartboot in de Haven van Zuidlaren. De boot is toegankelijk voor rolstoelen. Er gaat twee keer per dag een rondvaart. Je kunt de boot eventueel ook afhuren.

Bootreparatie
Bij Allround Watersport huur je een boot, maar je laat je eigen boot er ook maken.  De watersportwinkel heeft een groot assortiment. Denk aan reparatiemateriaal, reddingsmiddelen, kaarten, boeken en buitenboordmotoren.

 

Bekijk agenda

Tussen Assen en Groningen, beide tien minuten rijden met de auto of bus, ligt Zuidlaren. Het dorp van Berend Botje...

Ontdek Zuidlaren

In Zuidlaren is een Tourist Info Folderpunt, gevestigd in het Brinkhotel. Hier vind je informatie over de omgeving, accommodatie...

Tourist Info

Winkelen in Zuidlaren is verrassend en gezellig. Lifestyle, woonaccessoires, meubels, boeken, bloemen, speciale cadeaus, enz..

Winkelen

Bijdragen aan de duurzaamheid, leefbaarheid en het ondernemend vermogen van Zuidlaren. Op een eigenwijze manier.

Vriend van Zuidlaren