Vrienden van Zuidlaren

Visie
In de toekomst leven we in een leefbaar en bruisend Zuidlaren waar veel inwoners, ondernemers en (belangen)verenigingen elkaar goed kennen en intensief samenwerken. Zuidlaren heeft veel samenwerkende ondernemers. Inwoners kunnen er alles kopen wat ze nodig hebben en hoeven daarom niet naar andere plaatsen. Gedurende het jaar worden er voor jong en oud allerlei zaken georganiseerd. Niet alleen leuk voor de inwoners, maar ook voor de inwoners van omliggende dorpen en toeristen. Natuurlijk organiseren de ondernemers dit niet alleen zelf. Veel inwoners zien het als een vanzelfsprekendheid dat ze mee doen. Naarmate ondernemers en inwoners van Zuidlaren meer gezamenlijk optrekken en naar buiten optreden, worden ondernemerschap, het wij gevoel en de leefbaarheid binnen Zuidlaren bevorderd. (groter)

Missie
Vrienden van Zuidlaren is een onafhankelijke netwerkorganisatie. Wij zijn inwoners van Zuidlaren en richten ons op de inwoners van Zuidlaren. Vrienden van Zuidlaren is een platform voor iedereen die wil bijdragen aan de duurzaamheid, leefbaarheid en het ondernemend vermogen van Zuidlaren.
Wij doen dit op een eigenwijze manier, waarbij we, gevraagd en ongevraagd, advies geven over zaken die spelen in Zuidlaren. Wij ontwikkelen initiatieven die we waardevol vinden en waar wij in geloven allen gericht om de leefbaarheid van Zuidlaren te vergroten.
Wij werken onder andere samen met en adviseren de ondernemersvereniging, individuele ondernemers, inwoners, sportverenigingen, de gemeente en overige belanghebbenden.

Hoe werkt Vrienden van Zuidlaren?
Als je Vriend van Zuidlaren wil worden kun je met onderstaande link inschrijven.
Je wordt daarmee gratis lid van Vrienden van Zuidlaren, de community van, door en voor ondernemende Zuidlaarders. Bij inschrijving maak je jouw profiel aan en kan je aangeven waar jouw belangstelling naar uit gaat; welke ideeën je graag wilt verwezenlijken en op welke wijze jij een bijdrage wilt leveren als Vriend van Zuidlaren.

 

AANMELDEN ALS VRIEND

Bekijk agenda

Tussen Assen en Groningen, beide tien minuten rijden met de auto of bus, ligt Zuidlaren. Het dorp van Berend Botje...

Ontdek Zuidlaren

In Zuidlaren is een Tourist Info Folderpunt, gevestigd in het Brinkhotel. Hier vind je informatie over de omgeving, accommodatie...

Tourist Info

Winkelen in Zuidlaren is verrassend en gezellig. Lifestyle, woonaccessoires, meubels, boeken, bloemen, speciale cadeaus, enz..

Winkelen

Bijdragen aan de duurzaamheid, leefbaarheid en het ondernemend vermogen van Zuidlaren. Op een eigenwijze manier.

Vriend van Zuidlaren