Overnachten

Het Zuidlaardermeer en omgeving bieden zoveel, het liefst blijf je er een tijdje. Gelukkig kan dat! Kies maar uit waar je wilt slapen.

In een bungalow: Landal de Bloemert
Lekker luieren op de aanlegsteiger van je bungalow doe je in Landal-park De Bloemert in Midlaren. Het park heeft een eigen jachthaven en een zeilschool.

Met een groep: De Zuidkaap
Het luxe gebouw De Zuidkaap ligt gedeeltelijk boven het meer! Je kan er terecht met een groep tot 40 personen. Je hebt dan een eigen terras, een moderne keuken, slaapkamers met stapelbedden een wastafel, douche en toilet.

Kamperen en huren: Camping Meerwijck
Camping Meerwijck is verzorgd en heeft een jachthaven. Geen eigen tent, vouwwagen of caravan? Bij Meerwijck heb je veel huurmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een safaritent, trekkershut of wigwam.

Onthaasten: minicamping en B&B Noordlaren
Op de groene Vekabo minicamping en de luxe Bed and Breakfast in Noordlaren kom je echt tot rust. Direct aan het Noordlaarderbos, het Hunzedal, de Oostpolder en het Zuidlaardermeer is het bijvoorbeeld fantastisch fietsen, wandelen en paardrijden.

Bekijk agenda

Tussen Assen en Groningen, beide tien minuten rijden met de auto of bus, ligt Zuidlaren. Het dorp van Berend Botje...

Ontdek Zuidlaren

In Zuidlaren is een Tourist Info Folderpunt, gevestigd in het Brinkhotel. Hier vind je informatie over de omgeving, accommodatie...

Tourist Info

Winkelen in Zuidlaren is verrassend en gezellig. Lifestyle, woonaccessoires, meubels, boeken, bloemen, speciale cadeaus, enz..

Winkelen

Bijdragen aan de duurzaamheid, leefbaarheid en het ondernemend vermogen van Zuidlaren. Op een eigenwijze manier.

Vriend van Zuidlaren