Daro Fashion Store genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

16 juni, 2017

Daro Fashion Store is één van de genomineerden voor de Dutch Retail Experience Awards. Deze awards zijn in het leven geroepen om Nederlandse retailers te inspireren en vooruitstrevende winkeliers onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Door de opkomst van internet en online shoppen neemt het belang van attractieve winkels met een authentiek en gevarieerd aanbod toe, aldus de organisatie. Met het uitreiken van deze awards wil men winkels die zich onderscheiden en een voorbeeld zijn in het zonnetje zetten.

Voor winkeliers is beleving het toverwoord. Een winkel is voor consumenten tegenwoordig niet alleen een plek om aankopen te doen, maar ook om geëntertaind te worden. Ook voor Daro Fashion Store is beleving erg belangrijk. Het assortiment sluit aan bij de wensen van de klant en de inrichting van de winkel is stoer en eigentijds.

Regelmatig worden er acties of themadagen gehouden, variërend van een modeweekend tot het presenteren van de nieuwe zwemmode met een jacuzzi voor de winkel, waar de zwemkleding direct getest kan worden. Daarnaast heeft Daro Fashion Store samen met Banketbakkerij Hovius een lekkernij op de markt gebracht; de Petit Daro. Beide bedrijven hebben deze lokale delicatesse gelanceerd om de klant nog meer beleving en persoonlijke aandacht te bieden.

Daro Fashion Store is genomineerd voor zowel de juryprijs als de publieksprijs in de categorie Customer Experience Award – Women & Men. Klanten kunnen van 1 juni tot en met 1 juli stemmen. Stemmen op Daro Fashion Store kan via de volgende link: http://bit.ly/stemopdaro. De Dutch Retail Experience Awards worden op 9 juli uitgereikt in de Westergasfabriek in Amsterdam

Bekijk agenda