Fiets mee met de Berend Botje Classic!

Fietsclub Dobberieders organiseert op zondag 26 juli 2015 de Berend Botje Classic. De Berend Botje Classic bestaat uit meerdere fietstoertochten voor mountainbikers en racefietsers. Nieuw dit jaar zijn de speciale fietsroutes voor het hele gezin. Inschrijven kan op de dag zelf op de Grote Brink in Zuidlaren. Geen fiets mee? Geen probleem, op de Brink zijn ook fietsen te huur.
ATB-tocht
Nieuw in de Berend Botje Classic zijn de Mountainbikers en deze kunnen kiezen voor een tocht van 35 kilometer of 70 kilometer. De routes door de bossen en singletracks van het Geopark worden met pijlen aangegeven. De tochten zijn de erg de moeite waard, gevarieerd én goed te fietsen voor iedereen.

Racetocht
Voor racefietsers ontwikkelde Fietsclub Dobberieders ook twee heel fraaie tochten. Er is een tocht van 80 én eentje van 120 kilometer uitgezet. Ook deze routes zijn helemaal bepijld.

Gezinstocht
Voor de gezinstochten is er keus tussen een route van 25 kilometer of 40 kilometer. Bij de inschrijving ontvangen deelnemers een overzichtelijke routebeschrijving.

Starttijden en inschrijven
Starttijden voor de ATB- en racetochten zijn tussen 9.00 en 10.30 uur vanaf de Grote Brink in Zuidlaren. Inschrijven kan op de dag zelf en deelnemen kost € 7,00 per persoon. De gezinstochten starten tussen 09.00 en 13.00 uur, ook vanaf de Grote Brink. Deelname kost € 7,00 per gezin.

Berend Botje Festival Zuidlaren
De Berend Botje Classic maakt onderdeel uit van het Berend Botje Festival. Een festival voor jong én oud met een gevarieerd programma

Bekijk agenda

Tussen Assen en Groningen, beide tien minuten rijden met de auto of bus, ligt Zuidlaren. Het dorp van Berend Botje...

Ontdek Zuidlaren

In Zuidlaren is een Tourist Info Folderpunt, gevestigd in het Brinkhotel. Hier vind je informatie over de omgeving, accommodatie...

Tourist Info

Winkelen in Zuidlaren is verrassend en gezellig. Lifestyle, woonaccessoires, meubels, boeken, bloemen, speciale cadeaus, enz..

Winkelen

Bijdragen aan de duurzaamheid, leefbaarheid en het ondernemend vermogen van Zuidlaren. Op een eigenwijze manier.

Vriend van Zuidlaren